Organizăm Bistrița Armonia Jazz 4.0 împreună cu tine.

Implică-te, susține, fii voluntar! https://goo.gl/forms/CvlHfINglNlUTCK43

Fiecare eveniment are în spate o echipă care face ca lucrurile să se întâmple, iar pentru ediția din acest an “Bistriţa Armonia Jazz” ne propunem să formăm împreună cu tine o echipă care organizează, sustine, trăiește și se bucură de această experienţă.
Ne propunem: activităţi de relaxare și bucurie într-un mod atractiv, interesant şi plăcut, pe ritmuri de jazz,.în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică 15-17 iunie 2018 (în primul weekend din vacanţa de vară a elevilor), în zona foişorului din Parcul municipal. Un loc de exprimare a unor artiști ambulanți, activităţi expoziţionale, ateliere în aer liber, workshopuri de creaţie şi ştiinţe, activități sportive, zonă pentru hamace, “biblioteca din parc”, kendama competition și multe alte activități pe care le poți propune/organiza și susține chiar tu.
Un proiect independent care provoacă şi testează ideile comunităţii, o provocare pentru tineri în special, un prilej de consolidare a unei comunităţi formată din oameni liberi, responsabili şi fericiţi. Vino să te întâlneşti cu prietenii sau să îţi faci prieteni noi!
Informații suplimentare la telefon 0745375134

Pagina evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/855874797936724/