Proiect independent caută voluntari pentru un eveniment public! Se garantează bucurie și satisfacție, se cere tinerețe și disponibilitate la provocări

Bistrița nu prea are parte de evenimete recreative suficiente pentru a compensa cotidianul sufocant prin punerea în valoare a naturalității și disponibilității unui parc, dar și a resurselor interioare însetate de un repaus activ și benefic psihicului.

Unul dintre puținele proiecte de acest fel vine ca o mănușă pentru un oraș aparent liniștit, dar cu trăiri interioare puternice, acoperite de straturi poluante și stresante. Bistrița Armonia Jazz a demonstrat de-a lungul celor 3 ediții de până acum un adevăr pe care oricum îl cunoșteam: suntem atât de ticsiți în noi încât ne transformăm într-o arteziană sufletească în asemenea momente.

Clădit pe idea fratelui mai mare – Jazz in the park – Armonia Jazz începe să „prindă” și la Bistrița, ideea fiind acceptată și îmbrățișată de un mic și sufletist grup de oameni care, împreună cu voluntari, se pregătesc pentru ediția a patra, care va avea loc în primul weekend din vacanţa de vară a elevilor, adică între 15 și 17 iunie 2018.

Fiecare eveniment are în spate o echipă care face ca lucrurile să se întâmple, iar pentru ediția din acest an “Bistriţa Armonia Jazz” ne propunem să formăm împreună cu tine o echipă care organizează, sustine, trăiește și se bucură de această experienţă. Suntem interesați în organizarea activităţilor de relaxare și bucurie într-un mod atractiv, interesant şi plăcut, pe ritmuri de jazz, în zona foişorului din Parcul municipal. Un loc de exprimare a unor artiști ambulanți, activităţi expoziţionale, ateliere în aer liber, workshopuri de creaţie şi ştiinţe, activități sportive, zonă pentru hamace, “biblioteca din parc”, kendama competition și multe alte activități pe care le poți propune/organiza și susține chiar tu” – așa sună apelul organizatorilor către potențialii voluntari, aceștia fiind rugați să parcurgă un mic chestionar în locul fișei de înscriere.

Chiar dacă în edițiile precedente au existat și anumite carențe în organizare, câteodată fiind și natura potrivnică, Armonia Jazz poate aduce la Bistrița un mic suflu de relaxare în aer liber, profitând de parc și natură, toate aceste fiind condimentate de ritmurile unui sound ce se integrează perfect în acest tablou, jazz-ul fiind înainte de toate o mixtură a improvizației născută din sentimentele momentului.

SURSA: stiridebistrita.ro